مدیر دارالقرآن کریم علامه طباطبایی(ره):

احیای جایگاه کلیدی مساجد، لازمه تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب است

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) تصریح کرد: بی شک احیای جایگاه کلیدی مساجد، لازمه تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انقلاب نیوز،مرتضی نجفی قدسی شب گذشته طی سخنانی در نشست علمی تخصصی اساتید قرآنی با موضوع نقش جامعه قرآنی در تحقق گام دم انقلاب اسلامی با محوریت مساجد که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، اظهار داشت: بیانیه دوم گام انقلاب، یک بیانیه مفصل 20 صحفه ای است ؛این بیانیه در وهله اول مرور تخصصی است زیرا این مانیفست حاصل سالها مطالعه و تجربه رهبر انقلاب است.

وی افزود: امام راحل حجت بالغه ای در زمان ما بود و مطالب ایشان باید مورد توجه همیشگی ما باشد؛ آیت الله نوری همدانی بیان می کنند که دوره تبیان و صحیفه نور باید همیشه در کنار طلاب و اهالی فرهنگ و جوانان باشد تا فعل و عملکرد و تفکرات خود را با این مبانی تطبیق داده شود.

 مدیر دارالقرآن کریم علامه طباطبایی، گفت: علامه محمد رضا حکیمی بیان کرد که از همان ابتدا که امام راحل حرکت خود را آغاز کرد، هر روز یک دعا برای سلامتی ایشان قرائت می کردم؛ این کار تا روز آخر عمر ایشان ادامه داشت؛ چند روز بعد، امام را در خواب دیدم که به من فرمودند چرا دیگر برای من دعا نمی خوانی؟ حال اگر دیگر دعا نمی کنی دعای خاص امام رضا(ع) را برای من قرائت کن.

وی افزود: بیانیه گام دوم، برای عملکرد همگانی است و به همین منظور در ابتدا باید این مطلب را به خوبی فهم و تفهیم کنیم؛ این بیانیه توسط ناخدای بزرگ کشتی انقلاب بیان شده است که باید به آن دقت کرد.

مدیر دارالقرآن کریم علامه طباطبایی یادآورشد: ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی جهت طلوع ولایت عظما ،هدف غایی این بیانیه را تشکیل می دهد؛ موضوع آمادگی ظهور در بیانات امام راحل نیز بیان شده است؛ امام راحل در صحیفه نور خود بیش از 80 مرتبه به مساله زمینه سازی ظهور اشاره دارد؛ در اینجا نقش مساجد در تعمیق ایمان مردم پدیدار می شود.

وی افزود: به منظور پررونق تر شدن مساجد باید روی کودکان دقت و توجه داشته باشیم؛ شاکله شخصیت یک فرد در کودکی شکل می گیرد؛ شاکله قرآنی بودن باید در دبستان و راهنمایی شکل بگیرد زیرا اگر این شاکله به خوبی شکل نگیرد، قطعا در دانشگاه نیز شکل نخواهد گرفت.

نجفی قدسی عنوان کرد: با توجه به اینکه درس قرآن، درس اصلی دانشگاه ها و مدارس نیست، ارتباط عمیقی بین دانش آموزان و قرآن شکل نمی گیرد؛ ارتباط اصلی با قرآن باید از دوران دبستان شکل گیرد ؛اگر یک فرد در کودکی در مساجد حضور یابند قطعا این ریشه در وجود آنها جوانه خواهد زد.

وی ضمن نقل قولی از مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت و جایگاه مساجد گفت: 75 هزار مسجد در کشور وجود دارد که 25 هزار مسجد دارای امام جماعت نیست و در بسیاری از مساجد نیز نماز جماعت صبح ندارند؛ مساجد ما باید دوباره احیا شوند.

مدیر دارالقرآن کریم علامه طباطبایی یادآورشد: دورنما و آینده بسیار زیباتر می شود ولی دشمن به دنبال سیاه نمایی و نا امید کردن مردم است.


انتهای پیام/
http://enghelab-news.ir/2190
نظرات شما