وی ادامه داد: پس از عملیات طوفان الاقصی که توسط جبهه مقاومت با موفقیت انجام شد، بسیاری از معادلات منطقه برهم خورد و دشمن هم با تمام قوا در مقابل جریان مقاومت در منطقه وارد میدان شد.
صادقی نسب ابراز داشت: علاوه بر این در عملیات های بزرگ وعده صادق ۱ و ۲ ما مستقیم با رژیم اشغالگر قدس رودررو شدیم و مورد حملات موشکی خودمان قرار دادیم.
وی به حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان اشاره کرد و گفت: در حملهای که به جنوب لبنان شد، رژیم صهیونیستی با حمایتهای آمریکا و سلاحهای پیشرفتهای که در اختیار این رژیم قرار داده بود، نتوانست مقاومت حزبالله را بشکند و در نهایت مجبور به قبول آتشبس شد.
کارشناس مسائل سیاسی ابراز داشت: درست بعد از آتشبس در لبنان تروریستهای تکفیری تحریر الشام که همان داعش سابق هستند، با حمایتهای آمریکا و رژیم صهیونیستی و خوشخدمتی دولت ترکیه به غرب در سوریه وارد عمل شدند.
وی با بیان این که ترکیه آگاهانه وارد این بازی شد، ابراز داشت: در واقع این خوشخدمتیهایی که دولت اردوغان به غرب میکند، بیفایده است، هم اکنون قریب به سه دهه است که ترکیه پشت درهای اتحادیه اروپا مانده است و اصولاً کشورهای اروپایی کشور مسلمان ترکیه را بهعنوان دوست خود نمیبینند و نخواهند دید.
صادقی نسب ادامه داد: بهتر است که ترکها از این تحقیر تاریخی دست بردارند و مسیر استقلال و عزتنفس را برای خودشان انتخاب کرده و خودشان را ذلیلانه در خدمت آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار ندهند.
وی تحولات سوریه را موردتوجه قرار داد و گفت: سقوط دولت بشار اسد که متحد ما بود در یک نگاه کوتاهمدت میشود گفت که یک شکست برای جمهوری اسلامی ایران محسوب میشد؛ اما هدفم از گفتن این پیشینه این است که به این موضوع اشاره کنم که جنگ ما یک جنگ بزرگتری است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: ما یک جنگی را از ابتدای انقلاب اسلامی ایران علیه غرب داشتیم و هدف ما از آن استقلال کشورمان بود.
وی ادامه داد: در طی این سالها نیز بسیار قدرتمندتر شدیم و آنچه که امروز در منطقه رخ میدهد نبردی است در کنار سایر نبردهایی که داشتهایم و این مختص به دوران انقلاب اسلامی ایران نیست.
صادقی نسب تصریح کرد: ما در تاریخ هزاران ساله خودمان همواره با این ها در چالش بوده ایم و این کشورها هیچوقت نخواستند که تمدن بزرگ ایرانی را بپذیرند و به ملت بزرگ ایران احترام بگذارند.
وی ادامه داد: شما اگر در اندیشکدههای غربی هم نگاه کنید همواره این ها بزرگترین دشمن خودشان را ایران میدانند و آن هم بهخاطر عدمپذیرش تمدن پرشکوه و باسابقه عظیم تاریخی ما است.
کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: حالا در طی این نبردها شاید شکست هم بخوریم اما شکست در نبرد به معنی شکست در جنگ نیست، اتفاقاً شهید حاجقاسم سلیمانی همبارها عنوان میکرد و عمیقاً به آن باورداشت که در این تهدیدها و شکستها واقعاً فرصتهای بزرگ نهفته است که باید بتوانیم از این فرصتهای بزرگ بهره بگیریم.
وی صحبتهای رهبر معظم انقلاب را موردتوجه قرار داد و گفت: همانطوری که رهبر انقلاب همیشه فرمودند: آینده سوریه آنچه که امروز است، نخواهد بود و مسلماً جوانان سوری و ملت سوریه این وضعیت را تحمل نخواهند کرد و این تروریستها را بیرون خواهند انداخت.
صادقی نسب بیان داشت: این را ما خواهیم دید در آینده نهچندان دور اما آنچه که است من دوست دارم که بیشتر دقت بکنیم این است که وقتی ما وارد یک مسیر میشویم، وقتی راهی را آغاز میکنیم برگشت از آن راه در همان چارچوب و بر اساس همان مختصات کاری است که چندان شدنی نیست و میتواند سیگنال ضعف را هم بهطرف مقابل بفرستد.
وی تصریح کرد: بعد از پاسخ رژیم صهیونیستی به عملیات وعده صادق ۲ ما باید فوراً جواب این کشور را میدادیم چرا که راهی را که آغاز کردیم باید به پایان میرساندیم.
کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: اگر ما عملیات وعده صادق ۳ را انجام میدادیم چهبسا آمریکا به خود این اجازه را نمیداد که گروههای تروریستی در ادلب را به سمت دمشق راهی کند و از این موضوع هراس داشت؛ اما عدم پاسخگویی ما این جسارت را به این کشور داد.
وی ادامه داد: در مقطع کنونی هم اگر ما بخواهیم عملیات وعده صادق ۳ را اجرایی کنیم بهگونهای قلمداد میشود که گویی ما آغازگر نبردی دیگر هستیم درحالیکه جمهوری اسلامی ایران هیچوقت آغازگر جنگ نبوده است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: در مقطع کنونی بهتر است که با روشهای دیگر این مهم را پیگیری کنیم که یکی از این روشها میتواند تقویت نیروهای مقاومت در سوریه باشد.
وی افزود: از طرف دیگر در گام دوم باید بازدارندگی کشورمان را ترمیم کرده و به سمت بازدارندگی حداکثری حرکت کنیم که آن هم مجهز شدن به سلاح هستهای است.
صادقی نسب خاطرنشان کرد: بههرحال ما در یکزمان تاریخی به سر میبریم، یک جهاد بزرگ علیه صهیونیستها و آمریکاییها آغاز شده و این جهاد تا اضمحلال و ازبینرفتن غده سرطانی در منطقه و بیرون رفتن ایالات متحده از منطقه باید پیگیری شود.
لینک مطلب: | http://enghelab-news.ir/News/item/9389 |