وی افزود: نظام اسلامی باید تلاش کند تا این فرصت را جهت تمهید شرایط بازگشت این بانوان به کانون خانواده و دوری از شرایط جرم ساز و عرصههای آسیبزا فراهم کند.
فرهمندپور همچنین اقدام شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان طی ۲ سال اخیر برای ایجاد زمینه همکاری بین حوزه علمیه خواهران و قوه قضائیه در این زمینه را مورد توجه قرار داد و این اقدام را دارای آثار مثبت ارزیابی کرد.
دبیر ستاد خانواده و زنان همچنین بر بهرهگیری از الگوهای موفق و بهکارگیری راهکارهای فرهنگی، آموزشی در زمینه اصلاح محکومان و بازگشت آنها به زندگی سالم بر بهره مندی از ظرفیت کارشناسی حوزههای علمیه خواهران و بهرهگیری از ظرفیت کارگروه ماده ۷۹ مجازات اسلامی تأکید کرد.
در ادامه این نشست مدیر حوزه علمیه خواهران الزهرا (س) در خصوص طرح طیب و همکاری دلسوزانه این نهاد دینی در جهت برگزاری دورههای آموزشی و مشاورهای و تلاش جهت اصلاح تربیتی و تقویت مبانی اعتقادی مجرمین زن و اثرگذاری بر رفتار محکومان و تقویت ارتباط آنها با خانواده توضیحاتی ارائه کرد.
همچنین در این نشست حاضران در خصوص حدود قانونی مجازاتهای جایگزین حبس، نقش دستگاههای فرهنگی و نهادهای پذیرنده مجرمین بر اساس این قانون و نحوه همکاری دستگاهها بحث و تبادل نظر کردند.
با توجه به گزارش مدیر کل بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تجربه موفق این اداره کل در زمینه همکاری با قوه قضائیه و تلاش مؤثر در راستای بازپروری دینی و فرهنگی جمعی از محکومان طی این فرایند همکاری، مقرر شد نشست بعدی با میزبانی سازمان اوقاف و جهت ارائه کامل گزارش این سازمان تشکیل شود.
در این نشست جمعی از مسئولان قوه قضائیه شامل؛ معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۳۸ امنیت اخلاقی، مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و سرپرست معاونت اجتماعی این قوه در استان تهران و سرپرست مجتمع قضائی ارشاد؛ همچنین معاون راهبردی سازمان تبلیغات اسلامی و سرپرست اداره کل بانوان و خانواده این سازمان، مدیر کل بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، معاون توانمندسازی اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران و مدیر حوزه علمیه الزهرا (س) و مدیرعامل کانون دانشآموختگان این حوزه حضور داشتند.
لینک مطلب: | http://enghelab-news.ir/News/item/8469 |