حجتالاسلاموالمسلمین مرتضی وافی، مدیر بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه در این نشست علمی که با موضوع: «بایستههای هنر و رسانه در ترویج معارف و فرهنگ کتاب شریف صحیفه سجادیه» برگزار شد، اظهار داشت: صحیفه سجادیه بهعنوان یک کتاب بوده از اولین میراث مکتوب است که به دست ما رسیده است.
وی ادامه داد: این اثر ارزشمند از ابتدا تبدیل به کتاب شده و امام سجاد (ع) برای دو فرزند خود املا میکرده و آن دو بزرگوار مینوشتند.
حجتالاسلاموالمسلمین وافی بیان داشت: انسان یک حقیقتی دارد که باوجود استعدادها و تواناییهای ویژهای که دارد از یک ضعف، فقر و نیاز بیشمار رنج میبرد.
وی ادامه داد: همین انسان به دلیل حق اختیار و انتخابی دارد گاهی بهقدری افول میکند که هیچ میشود، موضوعی که در صحیفه سجادیه هم آمده است که امام سجاد (ع) میفرمایند: من هیچی هستم که تو دست من را گرفتی و بالا آوردی.
حجتالاسلاموالمسلمین وافی بیان داشت: چنین انسانی اگر به جایگاهی برسد که این احساس نیاز، فقر و نداشتههای او را متوجه خودش کند و دست به دعا بردارد، این نقطه اوج یک انسان است.
وی ادامه داد: فرهنگ دعا و نیایش است که انسان را به اوج میرساند و خلا ها را پر میکند.
مدیر بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه با بیان این که دعا موجب میشود اندیشه و فکر به سمت نقطه اوج حرکت کند، تأکید کرد: این دعاها در کلمات و واژهها قرار میگیرند و یک اثر و میراث ماندگار از انسان بر جای میماند.
وی بیان داشت: در این میان واژهها و دعاها توسط کسانی به ما میرسند که انسان کامل هستند؛ یعنی انسانهایی که معصوم هستند یا این که انسانهای خاص بشریت هستند.
مدیر بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه تأکید کرد: همه خواستهها و تمرکز انسان در حین دعا متمرکز در یک نقطه میشود و فارغ از مباحث دینی اگر ظرفیتهای درونی یک انسان به سمت یک نقطه متمرکز شود به اوج انسان کمک میکند.
حجتالاسلاموالمسلمین وافی افزود: هنر در ادعیه صحیفه سجادیه موج میزند و حرکت انسان در ظرف دعا و کلمات یک هنرمندی بزرگی است و صدور آن از معصوم زیبا و هنرمندانه است.
وی خاطرنشان کرد: اگر دنیا بفهمد یک اثر ادبی کلاسیک در قرن اول هجری قدمبهقدم به ما رسیده است، کفایت میکند.
لینک مطلب: | http://enghelab-news.ir/News/item/9360 |